LINE-UP SLINKSE SINKSE 2020

17u30
Untitled-GT

GET READY

ON-STAGE :: 17u30 - 18u10

Get Ready!’ klinkt niet meer onbekend in de oren. De groep, die in 1995 werd opgericht, was in de jaren ’90 Vlaanderens populairste boyband. Jimmy, Glenn , Koen en J.M. scoorden vanaf hun eerste single ‘Diep’ de ene hit na de andere. De jongens lieten over gans Vlaanderen duizenden meisjesharten sneller slaan en hadden een fanclub die op het hoogtepunt meer dan 15000 leden telde.

UNCLE PHIL

ON-STAGE :: 19u00 - 20u15

Hoe ziet een show van Uncle Phil eruit? Wel, zoals een verjaardagsfeestje van Rihanna met Calvin Harris en Armin Van Buuren achter de draaitafel. Timberlake, Bruno Mars en Dua lipa achter de bar. Nicki Minaj, Will Smith, Ed Sheeran en J-Lo op de guestlist. En Daft Punk die komen partycrashen. Klinkt als een topfeest toch?! LET’S GET LOUD

Dance en pop gespeeld met de ballen van een live band. Een formule die werkt. Met meer dan 100 shows in minder dan 3 jaar in de dansbenen is coverband Uncle Phil snel een vaste waarde geworden. En dat van de zomerfestivals tot in de coporate parties, private events, Parkies en radioshows op o.a. Qmusic en JOE fm. 

19u00
UP
21u00
SVS

STAN VAN SAMANG

ON-STAGE :: 21u00 - 22u15

Iedereen kent Stan Van Samang van zijn verschillende shows in het Sportpaleis, zijn talloze hits (inclusief gouden en platina albums!) en zijn MIA en Radio 2 Zomerhit Awards. Nadat Stan de voorbije twee jaar in meer dan 80 culturele centra zijn “Op De Schoot”-shows bracht, trekt hij in 2020 opnieuw naar de zomerfestivals. Verder werkt hij ook volop aan een nieuw album dat in 2020 bij Universal Music zal uitkomen. Een eerste single mogen we al dit voorjaar verwachten en brengt hij misschien wel mee naar Slinkse Sinkse 2020!

 

LES TRUTTES

ON-STAGE :: 23u00 - 00u30

Les Truttes zijn doorheen de jaren veel meer geworden dan een band: ze zijn een begrip, een ideologie, een beweging, … De volgende stap was logisch: een politieke partij oprichten! In 2018 heeft het publiek zijn hart laten spreken. In een overweldigend gevoel van samenhorigheid stemden zij unaniem voor ‘The People’s Party’! Een verpletterende verkiezingsoverwinning was het gevolg! Met Les Truttes aan de macht komt eindelijk The People’s Party in Power! In 2019 zal ‘Het Feest’ zelf regeren en wordt geen oppositie geduld. Als de ware partij van het volk brengen ze letterlijk ‘The Party’ to ‘The People’!

23u00
Untitled-2
00u30
DJPERRE

DJ PERRE

ON-STAGE :: 00u30 - 02u30

DJ Perre is onze DJ van het eerste uur, nu al voor de 6e keer zal hij de festivalwei mee de nacht in nemen en ons laten dansen tot de vroege uurtjes. Als resident DJ bij Flight 90 en voormalig lid van het DJ collectief Battle of Sounds weet Perre perfect hoe hij jullie naar hogere sferen moet brengen! A little party never killed nobody

Shopping Basket