PRAKTISCHE INFO

Hieronder vind u alle belangrijke informatie over Slinkse Sinkse. Mocht u toch nog geen antwoord gevonden hebben op uw vragen stuur ons dan gerust een berichtje via jaarmarktsteenhuffel[at]gmail.com

Over het festival

Slinkse Sinkse vindt elk jaar plaats op Pinksterenzondag (28 mei 2023). Dit is tevens ook het kermisweekend in Steenhuffel met op zondagochtend de St. Genoveva Processie en op maandag de Jaarmarkt.

Slinkse Sinkse is helemaal gratis en wordt jullie aangeboden door het Jaarmarkt Comité van Steenhuffel. 

Super! Ons hele festival steunt op partners en sponsors. Dus wij zijn steeds opzoek naar extra ondersteuning. Stuur gerust een mailtje naar jaarmarktsteenhuffel[at]gmail.com om onze pakketten te ontdekken.

Natuurlijk, er is geen minimum leeftijd voor ons festival! Maar aan jullie om ze op tijd in bed te steken.

Slinkse Sinkse is een organisatie van het Jaarmarkt Comité van Steenhuffel. Dit jaar organiseren zij al voor de 7e maal dit festival.

Vorig jaar verwelkomde we een kleine 8000 bezoekers.

Op de wei

Nee. Drank & eetbonnen kunnen gekocht worden op het festivalterrein zelf.

Wij zijn volledig mee met onze tijd en hebben dus ook een kassa met bancontact en Payconiq.

Nee, wij voorzien geen vestiaire.

Zeker! Dit jaar voorzien wij verse pasta en hamburgers. Probeer zeker onze Slinkse burger eens!

Wij hebben geen “single entrance” m.a.w. bezoekers kunnen zonder enige problemen het terrein verlaten en opnieuw betreden. Let wel eens het terrein zijn maximum capaciteit heeft bereikt zal de ingang gesloten worden.

Ja, rugzaken zijn om veiligheidsreden niet welkom.

Het Rode Kruis zal aanwezig zijn met een EHBO-post op het festivalterrein. Spreek gerust een medewerker aan indien u opzoek bent naar de EHBO-post.

Tot 03u00. Maar kom zeker terug de dag erna want dan is het Jaarmarkt in Steenhuffel.

Rond de festivalwei

Dat is er zeker! Deze is gelokaliseerd op de Eshagestraat in Steenhuffel. Op 400m stappen van de festivalwei. Er zullen ook wegwijzers hangen op de invalswegen van Steenhuffel. Hou er wel rekening mee dat het kermisweekend is in Steenhuffel en er op verschillende plaatsen een parkeerverbod van kracht is.

Yes! Wij moedigen iedereen om met de fiets te komen! Er is een grote (onbewaakte) fietsenparking aan de kerk van Steenhuffel.

Wij hebben geen “single entrance” m.a.w. bezoekers kunnen zonder enige problemen het terrein verlaten en opnieuw betreden. Let wel eens het terrein zijn maximum capaciteit heeft bereikt zal de ingang gesloten worden.

Overige vragen

Geen probleem! Stuur gerust een mailtje naar jaarmarktsteenhuffel[at]gmail.com en we helpen je graag verder. 

Eens de fotograaf deze heeft opgeleverd zullen we deze via Social Media en onze website verspreiden. Mocht je liever een foto van jou niet online hebben staan stuur dan gerust een mailtje naar jaarmarktsteenhuffel[at]gmail.com of een berichtje via Facebook Messenger.

Wij zijn steeds opzoek naar artiesten om onze affiche compleet te maken. Dus stuur gerust een mailtje naar jaarmarktsteenhuffel[at]gmail.com met wat meer info.

Shopping Basket